Kerja Kosong Pelukis Pelan Elektrikal di MD Link Sdn Bhd – 17 Februari 2016

Kerja Kosong Pelukis Pelan Elektrikal di MD Link Sdn Bhd – 17 Februari 2016

Adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia / calon-calon yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi jawatan kerja kosong seperti mana dibawah:

Butiran Kekosongan
Nama Jawatan : Pelukis
Keterangan Kekosongan : PELUKIS PELAN ELEKTRIKAL
Pengalaman Berkaitan Diperlukan : 0 Bulan
Status Jawatan Kosong : Tetap
Bilangan Kekosongan : 2

Tempat Kerja :
Negeri : NEGERI SEMBILAN
Daerah : SEREMBAN
Tarikh Tutup Permohonan : 17 Februari 2016
Pekerjaan Ini Sesuai Untuk : Lepasan Sekolah/IPT
Waktu Bekerja : Normal
Gaji Ditawarkan : RM 1000
Jantina : Tidak Memilih
Taraf Perkahwinan : Tidak Memilih

Kelayakan / Kelulusan Akademik, Pengkhususan dan Kemahiran

Bil. Syarat Kelayakan Sub-Kelayakan
1 – SIJIL Drafting, Electronic and Design Technology

Cara memohon :


Permohonan hendaklah dibuat secara online melalui laman web jobsmalaysia Kementerian Sumber Manusia, sila ikuti arahan dan juga panduan seperti dibawah:

1. Sila ke laman jobsmalaysia, sila klik disini

2. Sila ke Carian Segera di bahagian atas portal dan pilih Cari Majikan serta masukkan keyword (pastikan huruf besar) : M.D.LINK dan klik search.

3. Pada senarai carian.. klik pada link M.D.LINK SDN BHD untuk senarai kekosongan, seterusnya buatlah permohonan secara online .

Semoga Berjaya…


M.D. Link Sdn Bhd yang dahulunya dikenali sebagai Mendiling Sdn Bhd (MDLSB) telah diperbadankan di bawah Akta Syarikat 1996 pada 30 haribulan September 2003. MDLSB merupakan sebuah syarikat Sendirian Berhad yang telah berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang bekalan/ perkhidmatan, Lembaga mengikut bahagian VI Akta Lembaga Pembagunan Industri Pembinaan Malaysia 1994 (CIDB), Kontraktor Elektrik (Suruhanjaya Tenaga), Pusat Khidmat Kon-traktor (PKK), dan Tenaga Nasional Berhad.

MDLSB adalah perniagaan milik persendirian yang bertaraf 100% BUMIPUTRA. MDLSB juga amat komited terhadap piawaian antarabangsa ISO 9001:2008 dan akan berusaha untuk mencapai perkhidmatan yang berkualiti demi memenuhi kepuasan pelanggan.

Aktiviti syarikat ini adalah menjalankan kerja-kerja Kontraktor Mekanikal & Elektrik. Dengan adanya kakitangan yang berpengalaman dan sentiasa komited dengan kerja, MDLSB dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik selaku syarikat kontraktor yang berjaya dan disegani.

sumber: Latar belakang Syarikat

Facebook Comments

comments

Leave a Reply