Kerja Kosong di Eco Tree Hotel Sdn Bhd – Tarikh Tutup 1 Februari 2016

Kerja Kosong di Eco Tree Hotel Sdn Bhd – Tarikh Tutup 1 Februari 2016

Adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia / calon-calon yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi jawatan kerja kosong seperti mana dibawah:

Butiran Kekosongan

Nama Jawatan : Pegawai Pejabat Depan
Keterangan Kekosongan :
Pengalaman Berkaitan Diperlukan : 0Bulan
Status Jawatan Kosong : < 3 Bulan Bilangan Kekosongan : 5 Tempat Kerja : Negeri : MELAKA Daerah : MELAKA TENGAH Tarikh Tutup Permohonan : 01 Februari 2016 Pekerjaan Ini Sesuai Untuk : Lepasan Sekolah/IPT Waktu Bekerja : Shif Gaji Ditawarkan : RM 1000 Jantina : Tidak Memilih Taraf Perkahwinan : Tidak Memilih Kemudahan : - Penginapan - Pakaian Seragam - Perubatan Kelayakan / Kelulusan Akademik, Pengkhususan dan Kemahiran 1 - SPM/SPMV/MCE/O-LEVEL SPM/SPMV/MCE/O-LEVEL Cara memohon :


Permohonan hendaklah dibuat secara online melalui laman web jobsmalaysia Kementerian Sumber Manusia, sila ikuti arahan dan juga panduan seperti dibawah:

1. Sila ke laman jobsmalaysia, sila klik disini.

2. Sila ke Carian Segera di bahagian atas portal dan pilih Cari Majikan serta masukkan keyword : ECO TREE HOTEL dan klik search.

3. Pada senarai carian.. klik pada link majikan: ECO TREE HOTEL SDN BHD untuk senarai kekosongan, seterusnya buatlah permohonan secara online .

Semoga Berjaya…


Facebook Comments

comments

Leave a Reply